RAS-Consulting auttaa sinua rakentamaan toimivan kiertovesiviljelyjärjestelmän.

(Recirculating Aquaculture Systems)

Minimoi riskitekijät ja kartoita tie kohti haluttua lopputulosta RAS-Consultingin avulla.

Palvelemme maailmanlaajuisesti.

Miksi sinun kannattaa käyttää vesiviljelykonsulttia projektissasi?

Kun lähdet toteuttamaan RAS-projektia, mielessäsi pyörii varmasti paljon erilaisia huolia, kuten kustannustehokkuus, lopputuotteen laatu, paljonko on omakustannushinta jne.

Toimivan kiertovesiviljelyjärjestelmän rakentaminen onkin laaja kokonaisuus, jossa jokainen osa-alue on tärkeässä roolissa.

Tämän kokonaisuuden hahmottaminen saattaa olla hankalaa. RAS ei ole niin helppoa kuin miten sitä markkinoidaan ja tästä syystä kannattaakin kääntyä vesiviljelykonsultin puoleen.

Näin vältät virheitä, minimoit riskit, saat paremman kokonaiskuvan projektistasi ja maksimoit mahdollisuutesi päästä haluttuun lopputulokseen.

RAS-Consultingin kanssa olet osaavissa käsissä, etkä jää ongelmien kanssa yksin.

RAS-Consulting tarjoaa konsultointipalveluita kiertovesiviljelyyn (Recirculating Aquaculture Systems) liittyen, kokonaisuuksien suunnitteluun ja hallintaan.

On kyse sitten pienemmästä tai suuremmasta toimeksiannosta, tarjoamme vahvan ammattitaitomme sinun käyttöösi.

Palvelumme auttavat sinua aina liiketoimintasuunnitelman teosta valmiin kasvattamon ylösajamiseen.

RAS-Consultingin tärkein tehtävä on antaa sinulle realistinen kuva projektistasi ja auttaa sinua välttämään virheitä.

Jokainen kasvattamo on omalla tavallaan uniikki ja tämän takia on erityisen tärkeää, että valitut laitteet ja prosessit ovat juuri sinun projektiisi sopivia. 

Toimimme mielellämme laitostoimittajan ja asiakkaan välissä varmistamassa, että et maksa turhasta. Emme toimi yhteistyössä minkään laitostoimittajan kanssa, tästä johtuen voimme puolueettomasti rakentaa juuri sinulle parhaiten sopivan kokonaisuuden.

RAS-Consulting auttaa sinua kartoittamaan riskit, rakentamaan toimivan kalankasvatusjärjestelmän ja ylläpitämään sitä, jotta saavutat parhaan mahdollisen tuloksen niin tuotannollisesti kuin taloudellisestikin.

Tutustu tarkemmin RAS-Consultingin palveluihin palvelut sivulla.

Maksimoi mahdollisuutesi onnistua.

Kerro projektistasi tai tarpeistasi, odotamme innolla yhteydenottoasi. Ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian